place forbidden area

Feature Requests have moved to http://glob2.uservoice.com
This section is read only for reference.
Locked
Kobuta
Explorer
Explorer
Posts: 45
Joined: Sat Jan 19, 2008 3:54 pm

place forbidden area

Post by Kobuta » Fri Mar 21, 2008 7:04 pm

the way you used to be able to place forbidden/defend/clear areas was much better! why did you change it?

User avatar
Giszmo
Warrior
Warrior
Posts: 261
Joined: Sat Nov 26, 2005 10:23 pm
Location: Germany
Contact:

Re: place forbidden area

Post by Giszmo » Fri Mar 28, 2008 1:15 am

hi

what exactly do you refer to? in beta 3 there will be a great change for pattern brushes. you will be able to just draw them over the ground. the 1x1-brush has been changed back (not my vote. i would have prefered to have no "add/remove selector" but always determin the action upon the state of the top left square. if it's active->remove if not->add)

greetings,

Giszmo

Kobuta
Explorer
Explorer
Posts: 45
Joined: Sat Jan 19, 2008 3:54 pm

Re: place forbidden area

Post by Kobuta » Fri Mar 28, 2008 2:50 pm

yeah, I hate that.
it takes too long to place forbidden areas, and even trying to make it a shortcut, I couldn't manage

AppleBoy
Site Admin
Posts: 51
Joined: Sat Nov 26, 2005 10:23 pm

Re: place forbidden area

Post by AppleBoy » Sat Mar 29, 2008 7:19 am

wait, you hate the new brush that'll allow you to drag the checkered zone? or do you hate the new change were you have to actually select if you want to put down an area vs. remove it?

I really hope in beta4 we get a shortcut working, like shift+click will remove while just click puts it down. We'll see

Kobuta
Explorer
Explorer
Posts: 45
Joined: Sat Jan 19, 2008 3:54 pm

Re: place forbidden area

Post by Kobuta » Sat Mar 29, 2008 8:36 pm

AppleBoy wrote:wait, you hate the new brush that'll allow you to drag the checkered zone? or do you hate the new change were you have to actually select if you want to put down an area vs. remove it?

I really hope in beta4 we get a shortcut working, like shift+click will remove while just click puts it down. We'll see
you can drag the checkeres zone? o_O
I'll try that later!!!
yeah a hotkey would make it simple!

Dravonk
Posts: 4
Joined: Mon Nov 19, 2007 11:01 am
Location: Germany

Re: place forbidden area

Post by Dravonk » Sun May 04, 2008 5:29 pm

There are already hotkeys. You can find tem in the options.

They all start with "a". To place a forbidden area you press "a", "f". etc.

I use the hotkeys most of the time.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest